
Karne Notları Yüzünden İntihar Eden Lise Öğrencisi Yaşamını Yitirdi
Olay Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre lise öğrencisi T.Ş.’nin karnesinde 3 adet zayıf notu vardı. Olayla ilgili abisi ile tartışan T.Ş. tartışmanın ardından 6. katta bulunan evinin penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Yere düşen T.Ş. ağır yaralandı. Olayın hemen sonrasında sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

İlk müdahale olay yerinde yapıldı
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından T.Ş.’yi hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen lise öğrencisi T.Ş.’nin kurtarılamadığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Uzmanlar uyarıyor
Karne zamanı gençlerin üzerinde kurulacak olan baskıların başarıyı getirmeyeceği yönünde aileleri uyaran uzmanlar öğrencilerin başarısızlığıyla mücadele edilmesi için işbirliği içerisinde hareket edilmesi gerektiğini ifade etmektedir.
MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI
MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler
➜ Gelişmelerden anında haberdar olun
➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin